Freelancers in Belgium

Freelancers in Belgium Logo

www.facebook.com/freelancersinbelgium/

De Freelancers in Belgium Master community telt op vandaag 4.500 leden en groeit elke dag; hierin verbinden we freelancers met diverse achtergronden en profielen. Dagelijks worden er vragen gesteld en informatie gedeeld van en voor startende to senior freelance profielen. Dit gaat over heel praktische zaken, zoals de keuze van een boekhouder, maar ook moeilijkheden rond de opstart als freelancer op zowel praktisch als emotioneel vlak.

Naast de Freelancers in Belgium master community richten we ons meer en meer op expertise gerichte sub-communities: HR, Creatives, Digital Marketing, IT, Sales, Admin, (Para)Legal Freelancers in Belgium & Freelance writers. Dit zijn echte knowledge hubs waar volop sector-relevante expertise wordt gedeeld en waar we nog meer inzetten op het future-proof maken van freelancers.

Highlights:

1. Freelancers get connected

Voor elke freelancer die wil inzetten op netwerken met andere freelancers en die het belangrijk vindt om top en future-proof te zijn in zijn/haar business.

2. Expertise Hubs

Dagelijks wordt er sectoreigen knowhow & expertise gedeeld, ‘share and become a stronger freelancer’ is ons motto.

3. Freelance Master & Mentor programs

We ontwikkelen Master & Mentorprogramma’s waar we inzoomen op future-proof expertise en waar we expertise van onze verschillende communities blenden. Daarnaast kan je als freelancer in de toekomst instappen in een freelance mentoring programma.

4. Hybride Events

We organiseren heel regelmatig hybride events van freelancers voor freelancers. Opnieuw met het doel om jou als freelancer naar een hoger niveau te brengen.

5. Partner Ecosysteem

Vanuit ons Partner Ecosysteem bouwen we een sterk netwerk van bedrijven, service providers en groeibedrijven die freelancers ondersteunen; zij helpen en sponsoren ons om al onze ‘Freelance Forward’ ideeën uit te werken en om impact en invloed te kunnen uitoefenen om freelancing in België te promoten.